Přeskočit na obsah

OŠPV instáčů – SURVIVOR

    3.-5. 5.

    V pátek jsme přišli na nádraží v městě Jihlavě, kde na nás čekal nelehký úkol: nejdříve jsme byli rozdělení do dvou týmů kovbojové (oranžová),(Pája, Zuzka, Evík a Já) a indiáni (zelená),(Mickey, Anit, Verča, Jáchym). První úkol nebyl vůbec snadný, člověk musel znáti různé uzli a navíc i své fyzické schopnosti. Toto zápolení museli zákonitě vyhrát kovbojové, protože jsou prostě lepší.

    Jenomže před dostavením se na samotné OŠPV nás čekal výsadek a kovbojové měli díky výhře cestu o něco kratší. Nikdo se kupodivu neztratil a všichni dokázali rozluštit šifru, která nám sdělila náš cíl.

    Všichni přišli ještě v pátek do cíle (Cejle) (cíle – Cejle – humor) kromě mě a Zuzky protože my jsme si rozdělili spaní necelé dva kilometry od cíle a přespali v krásném bukovo-smrkovém lese.

    V sobotu ráno byl sraz na chalupě v Cejli a týmy se utkaly v dalším souboji o skvělou anglickou snídani. Vyhrál tým indiánů a kovbojové dostali pouze suchou rýži. Dopoledne jsme zhodnotili Celoroční hru, naplánovali další rok a zhodnotili naši instruktorskou práci. O oběd byl opět souboj, ten byl ale náročný a plný překážek a vody. Vítězství získali opět indiáni! Po skvostné obědě v podobě burgerů jsme si dopřáli poledního odpočinku.

    Následovala další soutěž, která prověřila naše znalosti pořekadel a přísloví. Po dlouhém souboji ji ovládli opět indiáni a vysloužili si krtkův dort! Následoval program, kde jsme si ve dvojicích zkusili připravit super schůzku a poté si i jejich části sami otestovali. Před večeří jsme si udělali zpětnou vazbu a hodnocení celé akce. Zbytek večera jsme seděli u ohně, opékali všechno možné a povídali si.

    V neděli jsme dojedli všechno co jsme ještě měli, uklidili a odjeli zpátky domů. Byl to skvělý víkend!!!

    KARI

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *